Diensten

Op deze pagina tref je onze diensten. Dit zijn allemaal competenties die bijdragen aan het verbeteren van het online succes! Klik op een competentie om er meer over te lezen.

Hoe bereik ik meer online succes?

Ik bied een aantal diensten aan die gericht zijn op het bereiken van meer online succes. De basis voor online succes is een onderbouwde online strategie, het plan waarin staat waarom je online succesvol gaat worden. Het is niet heel ingewikkeld, maar het opstellen van een online strategie vereist wel een gedegen onderzoek, de juiste focus en zelfkennis. Veel bedrijven beginnen zonder enige vorm van strategie en merken vaak pas later dat dit een cruciaal onderdeel is. Soms helaas té laat.

De meeste bedrijven en ondernemers die ik help zijn al actief op het internet. Vaak is er de behoefte om de prestaties van een bestaande webshop of website te verbeteren. Vaak begin ik met een inventarisatie van de huidige situatie om vervolgens een plan te kunnen maken waarin het verbeter potentieel wordt benoemd. Vervolgens gaan we actief aan de slag met de acties die voortvloeien uit dit plan. Deze actie hebben vaak te maken met de volgende thema’s:

  • Hoe krijg ik meer relevante bezoekers en via welke kanalen?
  • Sluit de informatie op de website aan bij de behoefte van mijn potentiële klanten?
  • Hoe snel en gebruiksvriendelijk is mijn website op de belangrijkste devices (smartphone, pc en tablet) en browser?
  • Hoe is het proces na het het plaatsen van een bestelling of andere doelstelling van de website?
  • Is mijn productmix en prijsstelling onderscheidend genoeg?
  • Welke processen kunnen eenvoudig worden geautomatiseerd om focus te houden op zaken die helpen om verdere groei te bereiken?
  • Is er genoeg inzicht in alle klik- en bezoekdata van mijn bezoekers?
  • Wat wordt er gedaan op het gebied van klant retentie?
  • Wat zijn de kansen op het gebied van samenwerking met externe marketplaces en affiliate marketing?

Gezamenlijk evalueren we periodiek de resultaten van mijn inzet. Ik ben pas tevreden als de prestaties structureel verbeteren.

De eerste stap naar meer online succes

Heb jij het idee dat er meer te halen is uit je online performance? Ben je op zoek naar meer overzicht, prioritering en ‘rode lijn’ in je online marketing aanpak? Wil je een objectieve blik op je huidige online performance? Ik help je graag. Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.