Interim e-commerce manager

Heeft u tijdelijk behoefte aan een interim e-commerce manager die sturing geeft aan uw e-commerce strategie en ook actief een bijdrage levert in de operatie? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring aan de bureaukant van e-commerce projecten. Deze kennis en ervaring zet ik sinds een aantal jaar in als interim e-commerce manager. Ik help ondernemers en organisaties om succesvoller te zijn met hun e-commerce activiteiten. Als generalist overzie ik alle belangrijke facetten van een winnende e-commerce operatie. Ik werk zelfstandig en kan ook goed binnen een team opereren.

E-commerce expertise gebieden:

 • Vorming & aanscherping e-commerce strategie en business modellen;
 • Opstellen en sturen op doelstellingen en KPI’s;
 • Uitgebreide kennis van alle online marketing onderdelen;
  • SEO, SEA, Affiliate, E-mail, Social.
 • Conversie optimalisatie;
 • Google Analytics rapportages en met name analyses;
 • Dynamic pricing.

Studies:

 • MsC Business Administration > E-business, Vrije Universiteit Amsterdam;
 • HEAO Commerciële economie;
 • Certificaat Google Analytics voor Gevorderden.